Sjaj i zdravlje kose u velikoj meri zavise od toga u kakvom je stanju koža glave. Nega kose i kože glave su usko povezane, jer se vlasi kose formiraju pod kožom. Vlasište, ili skalp je mesto gde se nalaze svi živi delovi dlake (folikul dlake, koren dlake, omotač korena i lojna žlezda). Baš zato je možda upravo koža glave koren vaših problema sa kosom.

Svi znamo da je perut jedan od najčešćih problema kože glave, ali pored toga postoje i drugi problemi koji mogu uticati na vaš izgled, samopouzdanje, pa i na vaše zdravlje. Zbog kože glave koje se preterano masti, kosa može izgledati masno i ulepljeno, čak i kada je tek oprana. Ljudi sa osetljivim vlasištem često pate od svraba. Hronični svrab ne samo da negativno utiče na kvalitet života, već stvara i začarani krug koji može dovesti do iritacije, pa čak i infekcije, zbog stalnog češanja.

Koža glave zahteva u najmanju ruku isto onoliko brige koliko posvećujete kosi. Zbog toga smo u frizerskom salonu Stil pripremili za vas akcije na fantasične tretmane koji neguju, umiruju i štite kožu glave. Uz pomoć kolekcije proizvoda Intragen, profesionalnih proizvoda za otklanjanje problema vlasišta i kose, vasa kosa će biti zdravija iznutra,a rezultati vidljivi spolja.

Proizvodi Intragen stvoreni su od strane stručnjaka iz oblasti trihologije, grane dermatologije koja se bavi proučavanjem i lečenjem bolesti kose i vlasišta. Mi smo za vas izdvojili tri tretmana:

S.O.S. Calm

Ovaj tretman bez ispiranja se direktno nanosi na vlasište, a zahvaljujući posebnoj ambalaži sa pumpicom i cevčicom, bolje se nanosi na najkritičnija mesta. Hidroalkoholni losion se brzo upija, a posebno se preporučuje za slučajeve iznenadnog svraba. Tu je još i šampon sa specificnim aktivnim sastojcima koji štite, omekšavaju i vracaju balans koži glave.

Sebum Balance

I ovaj tretman je takođe bez ispiranja. Brzoupijajući hidroalkoholni losion se direktno nanosi na vlasište sa posebnom pažnjom na najkritičnija mesta. Ovaj tretman sadrži posebne agense koji deluju protiv viška sebuma i rešavaju problem preteranog mašćenja kose.

Dandruff Control

Svi Intragen tretmani u sebi sadrže kreatin i hijaluronsku kiselinu koji pomažu da kosa bude jaka i zdrava, sa volumenom, a istovremeno štite i kožu glave. Pored toga ovaj tretman sadrži i aktivne sastojke Pirokton Olamin i Klimbazolu koji čiste kožu glave i sprečavaju stvaranje peruti.

Ukoliko i vi patite od nekog od navedenih problema, dođite u frizerski salon Stil. Našu profesionalci će vas pregledati i posavetovati koji tretman najviše odgovara vašoj kosi za vraćanje ili održavanje fleksibilnosti, sjaja i zdravlja kose i kože glave.