Frizerski salon STIL ponosi se širokom ponudom frizerskih usluga za dame.
Naš cilj je da učinimo svaku ženu lepom i zadovoljnom svojim izgledom, ali pre svega da održimo kosu zdravom i jakom.

Sisanje

Šišanje

Prateći svetske trendove, naše usluge uvek uključuju moderne tehnike šišanja kratke, srednje i duge kose. Kakva god da je frizura za koju se odlučite, ravna i duga ili stepenasta i asimetrična, sa šiškama ili bez, spretne ruke naših frizera učiniće da ona savršeno odgovara Vašem obliku lica.

Feniranje

Feniranje

Nudimo sve vrste feniranja – feniranje na ravno, feniranje na lokne, talasi, uz korišćenje kvalitetne opreme i preparata za stajling koji čuvaju kosu i čine da frizura traje.

Farbanje

Farbanje

U našoj ponudi možete isprobati najmodernije metode profesionalnog bojenja kose – bojenje cele dužine, izvlačenje pramenova, klasično šatiranje i preliv. Više ne morate da birate između intenzivne boje i sjajne, zdrave kose.  U salonu koristimo kvalitetnu REVLON boju za kosu, tako da su visok kvalitet sjaja i neoštećena kosa zagarantovani.

Vecernje frizure

Večernje frizure

Specijalne prilike zahtevaju specijalan tretman. Budite posebni  i istaknite se frizurom koja savršeno ide uz elegantnu haljinu i visoke potpetice. Sve vrste svečanih frizura za venčanja, maturu ili posebne večernje izlakse – pletenice, lokne, punđe dopunjene profesionalnom šminkom, sve to možete dobiti u našem salonu. Ostvarite Vašu originalnu ideju ili poslušajte predloge naših stručnjaka za savršen izgled.

Botox tretmani

Botox tretmani

Ovaj tretman za oporavak kose, koji se već dugo koristi u svetskim salonima, tek nedavno je postao dostupan i kod nas. Preparati kojima se tretira kosa sadrže molekule koji prianjaju na ona mesta gde je prirodni keratin oštećen što čini da vlas postaje jača i lepša.

Olaplex tretmani

OLAPLEX

U frizerkom salonu STIL možete isprobati ovaj ekskluzivni tretman omiljen među svetskim  zvezdama koji oporavlja i najoštećeniju kosu. Nakon tretmana kosa je jača i primetno mekša i sjajnija. OLAPLEX tretmani omogucavaju čak i damama koje drastično posvetljuju svoju kosu da  izbegnu oštećenja od blajhanja.

Pored kolorizacije ženski frizerski salon STIL nudi i dekolorizaciju kose, odnosno skidanje boje.
Još neke od profesionalnih usluga koje nudimo su nadogradnja kose kvalitetnim ekstenzijama, anti dandruf i anti sebum tretmani, šminka i razne vrste masaže.

dec2023zenski
dec2023kosa