U današnje vreme muškarci sve više pažnje poklanjaju svom izgledu, a usluge muškog frizera idu mnogo dalje od šišanja mašinicom na kratko. Zato u frizerskom salonu STIL nudimo sve vrste  klasičnog muškog šišanja, pranja kose i oblikovanja frizure po veoma povoljnim cenama, ali i neobične i moderne tehnike šišanja. Bez obzira na dužinu kose i željenu frizuru, očekujte vrhunsku uslugu u prijatnom ambijentu našeg salona.

Našim izuzetnim muškim frizerima možete prepustiti i brigu o vašoj  bradi: brijanje, šišanje brade i fazoniranje. Profesionalna usluga je od ključne važniosti za lepotu, a frizerski salon STIL ima dugu tradiciju u ulepšavanja muških glava i brada. Za Vaš negovan izgled u ponudi imamo i korekciju obrva i depilaciju.

Farbanje muske kose

Za muškarce koji žele da idu u korak sa svetskim trendovima nudimo toniranje kose, farbanje, blajhanje i šatiranje. Koristimo najbolje preparate svetski poznatih brendova, tako da će poseta našem salonu učiniti vašu kosu zdravijom, jačom i sjajnijom. Pored kose i brade, vodimo računa i o koži glave pa nudimo i vrhunske tretmane protiv peruti (anti dandruff) i prekomernog mašćenja kose (anti sebum).

Lepa i negovana kosa i atraktivna frizura učiniće vas privlačnim, zato se prepustite veštim rukama naših stručnjaka i uživajte u savršenom  izgledu.
Brojne zadovoljne mušterije su najbolji dokaz našeg kvaliteta.

CENOVNIK

Šišanje 400 dinara
Proređivanje i fanoziranje 200 dinara
Pranje kose 200 dinara
Šišanje brade 200 dinara
Brijanje brade 450 dinara
Fazoniranje i brijanje brade 500 dinara
Brijanje glave 550 dinara
Blajhanje 1500 dinara
Farbanje Revlon bojom 1200 dinara
Šatiranje 1300 dinara
Obrve 350 dinara
Masaža lica, vrata i glave 250 dinara
Depilacija grudi 700 dinara
Depilacija leđa 700 dinara
Depilacija grudi (XL-XXL) 1000 dinara
Depilacija leđa (XL-XXL) 1000 dinara