Salon STIL pruža sve što vam je potrebno da u posebnim trenucima vašeg života izgledate i osećate se posebnom. Za sve specijalne prilike naši šminkeri će uz pomoć najkvalitetnijih proizvoda i paleta boja učiniti da zablistate i da Vaša šminka izgleda savršeno i uživo i na fotografijama.

Šminka za venčanje

Venčanje je specijalan dan u životu svake žene.  Više nego bilo koja svečana prilika, venčanje zahteva posebnu šminku, zato je najbolje da brigu o njoj prepustite profesionalcima koji tačno znaju kako da istaknu ono najlepše i učine make-up savršenim. Ljubazno osoblje našeg salona će Vam stručnim savetima pomoći da odabere šminku koja najviše odgovara Vašoj frizuri, venčanici i nakitu koji nosite i, pre svega, Vašem tenu i crtama lica. Kvalitet proizvoda koje koristimo su garancija da će šminka biti postojana tokom celog dana i odoleti svim izazovima koje sa sobom nosi venčanje.

Šminka za maturu

Matursko veče je prilika u kojoj svaka devojka želi da izgleda lepše nego ikada do tada. Puno razmišljanja je uloženo u odabir savršene haljine, cipela, nakita, a šminka je ono što će ceo look učiniti kompletnim. Šminka za maturu je verovatno intenzivnija nego ona na koju ste navikle, zato su tu profesionalci iz salona STIL da vam pomognu da odaberete onu koja je u skladu sa Vašim stilom i godinama. Prepustite se veštim rukama naših šminkera i izgledajte lepše nego što ste i mogle da zamislite.

Dnevna šminka

Profesionalni make-up nije rezervisan samo za svadbe, on polako postaje deo svakodnevnice savremene i negovane žene. To je najbolji način da istaknete vašu lepotu u svakoj prilici, bilo da je u pitanju dnevna šminka za poslovni sastanak, važni ručak ili večernja šminka za koktel ili večernji izlazak. Naši šminkeri znaju kako da dobro odabranim bojama, toniranjem i konturisanjem istaknu najlepše crte Vašeg lica.

Budite lepe od glave do pete! Pored profesionalnog šminkanja u našem salonu možete dobiti i druge usluge ulepšavanja kao što su manikir, zastitni gel lak na prirodnim noktima i gel nadogradnju noktiju, zatim nadogradnju trepavica za zanosan pogled, kao i iscrtavanje, korekciju obrva  i farbanje obrva. Uz sve to u ponudu salona STIL  je ukljičena i depilacija hladnim voskom, depilacija nausnica, brade i podbratka.

CENOVNIK

Profesionalna šminka 1500 dinara
Nadogradnja trepavica 500 dinara
Nadogradnja trepavica 1000 dinara