Iako ste se upravo vratili sa godišnjeg odmora sveži i preplanuli, vaša kosa izgleda umorno i beživotno. Leto ostavlja tragove na kosi, posebno ako je ona farbana. Sunce, slana voda, hlor iz bazena, sve to utiče da kosa postane suvlja i da boja izbledi. Zato takva kosa zahteva posebnu negu kako bi joj se povratio zdrav i sjajan izgled.

Da biste vratili sjaj kosi posle leta, nije dovoljno da je operete kvalitetnim šamponom, neophodno je posetiti frizera. Pored obaveznog skraćivanja suvih i ispucalih krajeva i farbanja kvalitetnom bojom za kosu, bilo bi poželjno uraditi i neki tretman za dubinsku negu i zaštitu boje kose. Profesionalna nega bojene kose zasniva se na tretmanima hidratacije i regeneracije, koji vlasima vraćaju sjaj i samim tim čine da boja izgleda intenzivnije.

Revlon, jedan od pet vodećih kozmetičkih brendova u svetu, poznat je po svojim fantastičnim preparatima za negu bojene kose. Linija Revlonissimo Total Color Care formulisana je tako da zaštititi farbanu ili kosu sa pramenovima i oporavi je od oštećenja koje je leto na njoj ostavilo. Aktivni sastojci, Pro Vitamin B5 i ekstrakt brusnice potpomažu hidrataciju i oporavak kose od korena do krajeva i pružaju kosi trenutan sjaj i intenzivnu, dugotrajnu boju.

Revlonissimo Total Color Care intenzivni tretman u salonu u tri koraka čini farbanu kosu sjajnijom i življom i obnavlja strukturu dlake kombinacijom 3 sjajna preparata koji zajedno pružaju izuzetne rezultate. To su šampon protiv ispiranja boje, kondicioner i koncentrat za intenziviranje boje.

Šampon protiv ispiranja boje bez sulfata zadržava pigment u strukturi dlake, sprečavajući gubitak boje. Boja duže zadržava intenzitet a kosa dobija prirodnu mekoću i sjaj.

Kondicioner protiv ispiranja boje formulisan je tako da nadoknađuje lipide izgubljene tokom koloracije, hidrira kosu i sprečava gubljenje boje. Kosa zadržava ravnomernu i intenzivnu boju od korena do krajeva.

Profesionalni koncentrat za intenziviranje boje ne samo da kosi vraća lipide koji se gube tokom procesa koloracije, već takođe zatvara kutikulu i zaglađuje kosu dajući joj trenutan sjaj i pružajući farbanoj kosi vitamine koji su joj potrebni. Ako želite intenzivnu boju i sjaj koji će trajati dugo nakon farbanja, tretman ovim koncentratom bi trebalo da bude neizostavan deo vaše posete salonu.

Više o ovom tretmanu možete saznati u frizerskom salonu Stil. Ako ste i propustili da posetite frizera pre letovanja, nemojte zaboraviti da to učinite posle kada je zapravo i mnogo važnije – potrebno je da osvežite dlaku kose malim šišanjem, kao i da obnovite boju i oporavite vlasi profesionalnim tretmanom za negu farbane kose.

Zakažite još danas na 018 217000