Mekoća i zdrav izgled kose najviše zavise od količine vlage u njenim vlasima. Nažalost, u današnje vreme često smo izloženi mnogim faktorima koji narušavaju balans vode u vlasima. Stres, premor, nebalansirana ishrana i agresivni tehnički procesi čine da se kutikula otvara i lomi, a kosa gubi unutrašnju vlagu i postaje slaba, neelastična i sklona pucanju.

“Voda je život” – tako glasi moto “Interactives” linije proizvoda jednog od najboljih proizvođača preparata za negu kose. Revlon je stvorio moćnu tehnologiju koja je namenjena ne samo tome da povrati vlagu suvoj kosi, već i da održi njenu prirodnu unutrašnju hidrataciju.

Šta je REVLON HYDRA RESCUE?

Ova linija preparata za negu i revitalizaciju veoma suve i oštećene kose obnavlja oštećenu kutikulu, povećava otpornost kose na pucanje i lomljenje, štiti kosu od negativnih spoljnih uticaja i rešava problem naelektrisane kose. Revolucionarni Hydra Capture sistem obezbeđuje kosi duboku i dugotrajnu hidrataciju sve do unutrašnjih slojeva vlasi. Inteligentna tehnologija ubacuje, zadržava vlagu i otpušta je kada je kosi najpotrebnije. Jedinstvena formula sadrži i molekule koji obnavljaju i zatvaraju kutikulu, sprečavajući na taj način gubitak sopstvenih rezervi vode.

Kome se preporučuje HYDRA RESCUE?

Hydra Rescue preparati se preporučuju za jako suvu i oštećenu kosu, kosu tretiranu preparatima za posvetljivanje i kosu isušenu od sunca, vetra, feniranja, peglanja i drugih spoljnih uticaja. Takođe se preporučuje i onima koji bi hteli da svoju kosu održe mekom i zdravom i spreče njeno prekomerno isušivanje.

HYDRA RESCUE REPAIR tretmanRevlon Hydra Rescue

U frizerskom salonu STIL uvek se trudimo da svojim mušterijama obezbedimo najbolju moguću negu. U našoj ponudi se nalazi i Hydra Rescue termo-aktivni tretman za oproravak izrazito suve i oštećene kose. Ovaj kompleksni hidrantni tretman se primenjuje uz zagrevanje što omogućava unutrašnju restrukturizaciju i prodiranje u najdublje slojeve vlasi.

Rezultati se vide već nakon prvog tretmana: kosa je dubinski hidrirana, njena struktura je ojačana, a ono što ostavlja najjači utisak su izraziti sjaj i mekoća. Efekti traju i do nekoliko pranja a održavaju se i prilikom stilizovanja kose presom za kosu ili fenom.