BALAYAGE + OLAPLEX

Savršen spoj za savršene pramenove

Proleće je savršeno vreme da promenite frizuru. Bez obzira da li razmišljate da potpuno promenite boju kose ili da je samo osvežite pramenovima, mi imamo savršeno rešenje. Frizerski salon STIL nudi vam profesionalno nijansiranje kose balayage tehnikom uz upotebu Olaplex preparata, a za produženi efekat sjajne kose i neverovatne boje dobijate na poklon 20ml Olaplex No 2. Bond Perfector za tretman kod kuće. Cena tretmana od 2.500-5.000 dinara u zavisnosti od dužine i stanja vaše kose.

Šta je balayage?

Balayage (balejaž) je tehnika nijansiranja kose koje je potpuno zasenila klasično šatiranje, izvlačenje pramenova na foliju, pa čak i ombre. Specijalnom tehnikom rađeni pramenovi daju efekat prirodne, “osunčane” kose, kao da ste se upravo vratili sa letovanja. Rezultat je moderna, sofisticirana, šik boja kose koja ističe najlepše crte vašeg lica.

Balayage odgovara svakom tipu kose: tamnoj ili svetloj, dugoj ili kratkoj, ravnoj ili kovrdžavoj. Ova tehnika je takođe odlično rešenje za kosu koja je počela da sedi, jer osenčeni pramenovi čine izrastak i sede vlasi manje primetnim.

Iskoristite prolećnu akciju u frizerskom salonu STIL
Zakažite svoj termin na (018) 217-000 ili (064) 2414-414

ZAKAŽITE SADA

Ako želite da posvetlite kosu, ali se bojite blanša, nemate razloga. U frizerskom salonu Stil, balayage radimo uz upotrebu Olaplex preparata koji obnavlja oštećenu kosu i štiti je od daljih oštećenja tokom procesa farbanja i blajhanja. Olaplex čini kosu jačom, zdravijom, a boju dugotrajnijom.

I to nije sve…

Naša briga za vašu kosu ne završava se izlaskom iz salona! Mi ćemo se pobrinuti da vaš balajaž ostane savršen mesecima nakon farbanja. U okviru specijalne prolećne akcije na poklon dobijate 20ml Olaplex No. 2 Bond Perfector* kako biste i kod kuće svojoj kosi pružili negu kao u salonu.

*Broj poklon Olaplex No. 2 je ograničen, zato zakažite svoj termin što pre.

AKCIJA ISTIČE ZA:

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Savršeni balayage, savršena nega, savršeni rezultati!

Prepustite se rukama pravih profesionalaca i eksperata za koloraciju kose.

Pozovite (018) 217-000 ili (064) 2414-414

ZAKAŽITE SADA