olaplex - neguje vasu kosu

OLAPLEX

Revolucionarni tretman za oporavak kose

OLAPLEX omogućava da vratite vreme unazad i ponovo imate zdravu i jaku kosu. Najbolji način da postignete i najsvetliju plavu nijansu, bez oštećenja kose. OLAPLEX tretman u salonu sastoji se iz dva dela. No. 1 Bond Multiplier koji obnavlja i najoštećeniju kosu iznutra, obnavljajući prekinute disulfidne sumporne veze u vlasima. Drugi deo je No. 2 Bond Perfector koji se nanosi na celu dužinu kose i, u sinergiji sa prvim preparatom, značajno poboljšava njen kvalitet. Treći OLAPLEX proizvod pod nazivom Hair Perfector namenjen je kućnoj upotrebi i služi da bi se rezultati postignuti tretmanom u salonu održali. Ovaj tretman, kao i Hair Perfector, ekskluzivno su dostupni u frizerskom salonu STIL.

revlon professional za plavu kosu

REVLON Nutri Color Creme 1002

Negujte savršenu plavu nijansu!

REVLON Nutri Color Creme 1002 je preparat za osvežavanje farbane kose na bazi AHA voćnih kiselina. Ne sadrži amonijak i obogaćen je polimerima koji kosi daju visok sjaj i zaštitu. Nanosi se na sveže opranu kosu i za samo 3 minuta delovanja osvežava boju kose između dva farbanja. Proizvod je namenjen isključivo farbanoj kosi.

Colormeticque - revlon

Revlonissimo Colorsmetique

Boja kao nijedna druga

Upoznajte najlepšu boju za kosu na svetu! Revlonissimo Colorsmetique pruža vam najintenzivnije nijanse, ravnomernu i postojanu boju i 100% pokriva sede. Kosa je sjajnija i otpornija na oštećenja zahvaljujući jedinstvenom Care sistemu koji štiti krajeve i obnavlja površinski sloj vlasi.

revlon Color Sublime Dose

REVLON Color Sublime Dose

Botox tretman za vašu kosu

REVLON Color Sublime Dose ampule za kolornu zaštitu pružiće vam svu hidrataciju i negu potrebnu da vaša kosa zablista punim sjajem. Tretman ovim preparatom učvršćuje strukturu dlake, omekšava i daje gipkost površini vlasi i vraća intenzitet, živahnost i sjaj vašoj boji. Ovaj neverovatan Botox tretman za kosu potražite u frizerskom salonu STIL.

Revlon - NUTRI COLOR CREME

REVLON Nutri Color Creme

3 u 1 nega za farbanu kosu

REVLON Nutri Color Creme pruža tri fantastična efekta za bojenu kosu u jednom preparatu: intenzivna boja, neverovatan sjaj i izuzetna mekoća. Koncentrisani jonizovani pigmenti i  AHA voćne kiseline hidriraju, hrane i omekšavaju farbanu kosu negujući pritom i njenu intenzivnu boju. Dostupno u 15 neverovatnih nijansi.

45 days total color care

Revlonissimo 45 days total color care

Očuvajte boju kao prvog dana nakon farbanja!

Revlonissimo 45 days total color care je 2 u 1 šampon i regenerator koji sprečava boju da izbledi i čuva njen intenzivan izgled. Ovaj proizvod ne sadrži sulfate i može se naći u 6 nijansi za plavu, kestenjastu i riđu farbanu kosu. Intenzivna boja i intenzivna zaštita koju koriste svetske zvezde, sada je dostupna i vama.

Revlon - OROFLUIDO

OROFLUIDO

Ritual lepote za vašu kosu

OROFLUIDO je kolekcija preparata baziranih na drevnim tajnama nege lepote. Prirodni sastojci iz svih krajeva sveta transformisani su u jedinstven ritual koji vašoj kosi pruža sjaj i magičan izgled. Otkrijte tajne Mediterana i daleke Azije i bićete zapanjeni šta ova jedinstvena kolekcija može učiniti za vašu kosu. OROFLUIDO sadrži tajne sastojke za intenzivnu negu svakog tipa kose.

Revlon - Young Color

REVLON Young Color Excel

Blaga formula, intenzivan sjaj

REVLON Young Color Excel formula je blagi preparat za farbanje kose koji ne sadži amonijak i u potpunosti čuva kvalitet kose. Iskusite savršenu ravnotežu lepote prirodnih nijansi i mekoće kose. Delikatni tonovi, dugotrajna boja i svilenkast osećaj u jednom fantastičnom preparatu.

PROIZVODI KOJE PREPORUČUJU SVETSKI EKSPERTI, SADA DOSTUPNI I VAMA!

Naša briga za vašu kosu ne završava se izlaskom iz salona.

Pored vrhunskih frizerskih usluga i tretmana najkvalitetnijim preparatima, nudimo i mogućnost da deo salonske nege ponesete vašoj kući. Uz pomoć saveta iskusnih stručnjaka odaberite proizvod za profesionalnu negu koji najviše odgovara vašoj kosi i budite sigurni da će efekat postignut tretmanom u salonu trajati još dugo.

Sve proizvode možete poručiti telefonom, ili ih kupiti direktno u frizerskom salonu STIL.

PORUČITE NA TELEFON:

018/217-000

064/2-414-414

ILI PUTEM KONTAKT FORME